Želite zelenu travu kao na golf terenu?

Želite zelenu travu kao na golf terenu?

Zamislite travnjak koji izgleda tako savršeno kao da ste zakoračili na profesionalni sportski stadion ili luksuzni golf teren. Možda vam se to čini kao nedostižan san, ali s pravim proizvodima i malo stručnog znanja, i vaša zelena površina može zasjati.

Mi nudimo upravo te proizvode koji rješavaju specifične probleme svakog vlasnika travnjaka, od profesionalaca do hobista. U nastavku ćemo objasniti kako uz naša tri ključna proizvoda – sjeme trave u kutijama, rolanu travu i umjetnu travu – možete riješiti najčešće probleme s kojima se susrećete i kako ih možete najbolje iskoristiti za svoje potrebe.

Novi travnjak savršenog izgleda

Rješenje: Sjeme trave u kutijama 

Ako vaš travnjak izgleda neujednačeno te na njemu postoje područja gdje trava slabo raste ili ne raste uopće, naše sjeme trave u kutijama može riješiti taj problem.

Ova je smjesa pažljivo odabrana kako bi omogućila rast guste, zelene travu koja je otporna na različite uvjete. Idealno za vrtne površine koje trebaju obnovu ili potpuno novi početak, ovo će sjeme preobraziti vaš travnjak u gusti zeleni tepih.

Hitna potreba za profesionalnim izgledom travnjaka

Rješenje: Rolana trava

Idealna je za događaje, otvorenja, sportske terene ili ako jednostavno ne možete čekati da sjeme naraste. Rolanu travu karakterizira brza i jednostavna instalacija. Ova „tepih“ trava dolazi u rolnama koje se lako postavljaju i pružaju instant zelenilo i gustoću. Savršena je za sve terene i događaje na otvorenom ili ako želite brzo poboljšanje izgleda vašeg dvorišta.

Održavanje travnjaka zahtjevno je i vremenski intenzivno

Rješenje: Umjetna trava 

Umjetna trava tvrtke Novi Drop namijenjena je onima koji žele lijep travnjak bez muke. Otporna je na sve vremenske uvjete te ne zahtijeva zalijevanje, košenje ni gnojenje. Ovo je izvrsna opcija za prostore gdje je teško održavati prirodnu travu ili za one koji žele zelenu površinu bez dodatnog truda i vremenskog ulaganja. Umjetna je trava također odličan izbor za unutarnje prostore, balkone i terase.

Zašto odabrati proizvode tvrtke Novi Drop?

Kupnja naših proizvoda znači odabir rješenja koja će vaš travnjak učiniti ne samo ljepšim, već i zdravijim i otpornijim. 

Naša pažljivo formulirana rješenja osmišljena su kako bi se zadovoljile potrebe svakog ljubitelja travnjaka, bez obzira na iskustvo ili vrstu terena. Pridružite se stotinama zadovoljnih korisnika koji su svoje površine pretvorili u prave zelene oaze.

Za više informacija posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte kako bismo vam pomogli odabrati idealno rješenje za vaš prostor.